Laten we de natuur in gaan en de manier waarop we transformeren veranderen!

Ontdek een persoonlijke en authentieke reis in leiderschap.

Als leider heb je ongetwijfeld deelgenomen aan verschillende trainingen en workshops om je leiderschapsvaardigheden en de cohesie van je team te verbeteren. Geweldig, je hebt geïnvesteerd in je ontwikkeling, en wij zijn ervan overtuigd dat deze investeringen je hebben gemaakt tot de leider die je vandaag bent!

Tijdens onze leiderschaps- en teamworkshops en trainingen merkten we dat de deelnemers een verlangen hadden om een meer persoonlijke leiderschapsvisie te ontwikkelen, waarbij ze authenticiteit en kwetsbaarheid inzetten terwijl ze in contact staan met hun teams en stakeholders.

We weten dat de context het gedrag bepaalt, en daarom streven we ernaar om bewust de context aan te passen, zodat jouw mensen worden blootgesteld aan volledig andere omstandigheden dan gebruikelijk… want daar gebeurt de magie… permanent.

We zorgen ervoor dat leren wordt verankerd, iets wat we al vele jaren doen. Met goed onderbouwd en gebruiksvriendelijk leermateriaal faciliteren we de overdracht naar de plek waar het er echt toe doet, elke dag.

De Beanmachine Leiderschaps- en Teamexpedities zijn ontworpen om betekenisvolle verbindingen te creëren, persoonlijke groei te bevorderen en het volledige potentieel van individuen en teams te ontsluiten.

Voor leiders: een holistische reis in leiderschap

Ga mee op reis om de kern van de leider in jezelf te ontdekken. Onze zorgvuldig samengestelde reisroutes brengen je naar adembenemende locaties, waar voldoende tijd en ruimte is voor reflectie en vernieuwing. Via verschillende avonturen en uitdagende taken zul je jezelf uitdagen, je grenzen verkennen en experimenteren buiten bekende patronen. Van het maken van trektochten door ongerepte wildernis en het navigeren van uitdagende landschappen tot het ontwikkelen van veerkracht en adaptieve leiderschapsskils.

Je zult niet alleen zijn tijdens deze reis. Samen met je medereizigers zul je elkaar ondersteunen tijdens moeilijke momenten, nieuwe perspectieven bieden en elkaar naar een hoger niveau tillen. Onder begeleiding van een persoonlijke coach zul je een transformatie ondergaan en terugkeren als een verbeterde versie van jezelf – zowel als leider als als mens.

Voor teams: een expeditie van wederzijdse groei en verbinding

De prestaties van jouw team zijn cruciaal voor het behalen van organisatorisch succes. Daarom is het tijd om deel te nemen aan een Beanmachine Teamexpeditie. Deze transformerende ervaring zal je team naar nieuwe hoogten brengen en onbenut potentieel vrijmaken.

Ontdek nieuwe krachten en capaciteiten in jezelf en je teamgenoten. Onze expedities bieden een unieke gelegenheid om de natuur te gebruiken als platform voor groei, om te leren en te experimenteren. Breek los uit de routine, versterk de banden en creëer blijvende herinneringen. Samen zul je werken aan veerkracht, communicatie verbeteren en het collectieve potentieel aanwakkeren.

Ben je klaar om met ons mee te gaan op een reis van transformatie?

Een reis van duizend mijl begint met één klik. Of tik!

Een persoonlijke reis, van binnen en van buiten

Verbind je met jezelf, medereizigers en de natuur

Verken de diepten van je eigen leiderschapspotentieel terwijl je betekenisvolle verbindingen opbouwt met gelijkgestemde medereizigers. Ontdek de krachtige verbinding tussen mens en natuur, ervaar de helende en inspirerende kracht van de natuur.

Op maat gemaakt en geïntegreerd met jouw waarden en branding

Pas de reiservaring aan om aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen te voldoen. Integreer de waarden en branding van jouw organisatie in het programma. Werk samen met ons ervaren team om een op maat gemaakte reis te creëren die in lijn is met jouw visie en identiteit. Breng jouw boodschap en waarden tot leven tijdens de reiservaring.

Een unieke combinatie van expertise: Beanmachine en Heartcore

Ons team bestaat uit ervaren experts op het gebied van leiderschapsontwikkeling, outdoor-onderwijs en meeslepende reiservaringen. Beanmachine biedt uitstekende coaching tijdens de expedities, waarbij deelnemers worden begeleid op een transformerende reis van zelfontdekking, groei en persoonlijke empowerment. Heartcore, opgericht door Suzanne Somers en Bartel Van Riet, voegt een vleugje verfijning en flair toe aan de expedities met hun expertise in het organiseren van exclusieve evenementen. Samen creëren we een ongeëvenaarde ervaring die je uitdaagt, inspireert en je leiderschapspotentieel ontsteekt.

Ontmoet onze coaches

Al onze coaches combineren hun liefde voor mensen en de natuur. Ze brengen veel tijd buiten door, waarbij ze de natuur als hun happy place gebruiken, en begrijpen hoe de elementen invloed hebben op henzelf en hun coachees. Dit versterkt de algehele coachingervaring en creëert een omgeving van groei en transformatie. We selecteren onze coaches zorgvuldig om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Je reis begint hier!

Interesse om je leiderschap of team naar een hoger niveau te tillen? Wij hebben precies wat je zoekt!