Beanmachine Blog

Ontdek artikelen, nieuwe inzichten en meer.

Leiderschapsontwikkeling

We have a match!

Beanmachine, Effectis en GreenPark: Een waardevolle samenwerking HR-expertise vergroten voor betere service.

Leiderschapsontwikkeling

Bartel Van Riet over de kracht van de natuur als katalysator voor persoonlijke groei

Bartel deelt zijn filosofie en benadrukt de diepgaande invloed van de natuur op het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Hij benadrukt het belang van bewust tijd maken om in contact te komen met de natuur, of je nu in de stad of op het platteland woont, en het vinden van balans in ons technologiegedreven leven. We duiken in de spannende samenwerking tussen Beanmachine en Heartcore, waarbij we onze expertise combineren om buitengewone en avontuurlijke ervaringen te creëren, geïnspireerd door de kracht van de natuur.

Cultuurtransformatie

Freedback geven en ontvangen in hybride werkomstandigheden

In het snel evoluerende werklandschap van vandaag zijn hybride werkplekken de nieuwe norm geworden, waarbij face-to-face interacties worden gecombineerd met digitale communicatiemethoden. Hoewel dit hybride model flexibiliteit en gemak biedt, brengt het ook unieke uitdagingen met zich mee, met name als het gaat om het bevorderen van een feedbackcultuur.

Cultuurtransformatie

6 Trends in de hybride manier van werken

Tot een paar jaar geleden gebruikten we het woord ‘hybride’ voornamelijk in relatie tot auto’s. Nu, na een periode van remote werken, ervaren we een

Meer versgemalen inzichten in je inbox ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!