Wij Zijn Beanmachine!

Een community van ervaren consultants. Of zoals we onszelf graag noemen: Beans. Elke Bean brengt zijn/haar unieke ervaring en expertise in — met een vleugje moed.

We zijn nuchter en direct: we zijn er niet om je dure waarheden te verkopen, maar om samen met jou te werken en te groeien.

We durven. We presteren.

Our mission is to build adaptive organizations where people and business thrive. Together.

Ontmoet het team

Bean Waarden

Solid

Whilst keepingde mentaliteit en drive van een start-up behouden hebben, zijn we uitgegroeid tot een solide bedrijf. Met een team van ervaren Beans, klaar om hun ervaring te delen.

Real

We vinden authenticiteit belangrijk. Uiteindelijk gaat consultancy gewoon over mensen die mensen helpen. En dat werkt het beste in een open en eerlijke interactie met onze klanten.

Gabba Gabba Hey!

Weet dat het niet allemaal stijf en serieus hoeft te zijn, want een beetje gekkigheid doet wonderen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze projecten.

Involved

We werken op collaboratieve wijze samen met onze klanten. Geen ultieme waarheden of complexe theorieën, maar altijd bereid om onze handen vuil te maken en dingen te laten gebeuren. Together.

Inventive

We zijn niet bang voor nieuwe uitdagingen. We durven naar onszelf te kijken en vragen ons af hoe we kunnen verbeteren om onze klanten beter van dienst te zijn. En we zullen jou uitdagen om hetzelfde te doen.

Ben je klaar om gemeenschappelijke grond te vinden?

Laten we gaan zitten en dan schenken we je een kopje advies van onze consultancy. Met een lepeltje energie en een shot sprankelende ideeën.