Christelle Deblon

Enthousiasme - Wat zit er achter deze deur? - Let's do it.

Waarom zou je met deze Bean willen werken?

Omdat ze er sterk in gelooft dat elke organisatie en elk individu veel onaangewend potentieel heeft, is het simpelweg een kwestie van het juiste gereedschap vinden om dit potentieel naar voren te brengen. Omdat ze er de voorkeur aan geeft om je te helpen voort te bouwen op je sterke punten in plaats van energie te verspillen aan het onderzoeken van wat er mis is. Omdat ze weet hoe het is om te werken in een callcenter, vijf kinderen op te voeden, een team te leiden of een fusie mee te maken, zal haar niet-oordelende en zorgzame houding ervoor zorgen dat je je meteen op je gemak voelt. Omdat ze structuur kan creëren in chaos. En omdat ze met humor en een grote glimlach op haar gezicht werkt.

En als deze Bean niet aan het werk is

Ze biedt haar tijd en vaardigheden aan om verschillende lokale verenigingen te ondersteunen, zoals het Folestival (een muziekfestival dat letterlijk in haar tuin plaatsvindt) of ‘Mollets solidaires’, dat gezamenlijk fietsen aanbiedt voor ouderen of mensen met een handicap. Ze vindt het heerlijk om samen met haar man hun huis te herinrichten en te transformeren – vaak maken ze zelf meubelstukken (zij ontwerpt, hij bouwt), zelfgemaakte kussens of wanddecoraties naaien, of nieuwe bloemen in de tuin planten. Kookt ze samen met en voor haar vijf (stief)kinderen en drinkt ze wijn met haar vrienden. En tot slot wandelt ze veel, vooral sinds 2020 toen ze de kans kreeg om een (klein) deel van de route naar Santiago de Compostella te lopen. En, oh ja, boek haar alsjeblieft niet op dinsdagavond, ze moet absoluut naar haar yogales, dat is het enige moment in de week waarop haar gedachten tot rust komen.

Wat laat deze Bean koken?

Het punt is dat je het meteen aan haar gezicht kunt zien wanneer ze slecht gezind wordt… Ze is vrij ongeduldig, dus eindeloze of nutteloze discussies maken haar zenuwachtig. Maar bovenal, als je het vertrouwen dat ze in jou heeft gesteld schendt, bereid je dan voor op een storm.

Werkdagen @ Beanmachine

  • Jouw team of bedrijf helpen te transformeren met energieke facilitaties.
  • Mensen en teams laten groeien door coaching.
  • Change management programma’s ontwikkelen die jouw strategie ondersteunen.