Sara Bastiaensens

Enthousiast - Ontdekker - Genereus

Waarom zou je met deze Bean willen werken?

Omdat je binnen jouw organisatie moedige gesprekken wilt voeren over wat echt belangrijk is. Met een PhD in Communicatiewetenschappen en meer dan een decennium aan ervaring in het vertalen van onderzoek naar interpersoonlijke communicatie naar de praktijk, deze Bean is een ideale match voor jou. En hebben we al gezegd dat ze een warme, enthousiaste en bekwame educator, facilitator en coach is?

En als deze Bean niet aan het werk is

Dan geniet ze van het leven met haar twee kinderen, echtgenoot, familie en vrienden. Ze houdt ervan actief te blijven (korfballen, padel, skiën, snowboarden, wakeboarden, noem maar op), maar ze geniet ook van een lekker diner of een goed (non-fictie) boek. En wanneer ze kan, houdt ze ervan om de wereld te verkennen, te genieten van de zon en nieuwe en bekende culturen, natuur en eten te ontdekken (wat anders…).

Wat laat deze Bean koken?

Je zult ver moeten gaan om deze Bean slecht gezind te laten worden, maar onvriendelijkheid of gebrek aan respect tegenover haar of anderen, of het schenden van haar vertrouwen, zal dat wel voor elkaar krijgen…

Werkdagen @ Beanmachine

  • Het gebruik van wetenschappelijke inzichten om organisaties te helpen bij uitdagingen zoals:
    Hoe creëren we een feedbackcultuur? Hoe kunnen we teamwork verbeteren? Hoe kunnen
    we ons meer richting zelfleiderschap bewegen? Hoe navigeren we door conflicten
    en lossen we ze op?
  • Het organiseren van betekenisvolle bijeenkomsten, of het nu gaat om een vergadering, workshop of “off-site” evenement, en het helpen van organisaties om hun eigen bijeenkomsten opnieuw vorm te geven om ze meer betekenisvol te maken.
  • Het coachen van leiders om hun interpersoonlijke communicatievaardigheden te ontwikkelen.