Pieter Lauwers

Inspirator - Ondernemer - Strateeg

Waarom zou je met deze Bean willen werken?

Omdat hij een man is die dingen voor elkaar krijgt. Van het organiseren van een evenement, het aanpakken van een moeilijke discussie tot het beheren van een groot project. Zijn ervaring scherpt de definitie van een ‘generalist’ aan: programmeur, trainer, projectmanager, voorzitter van een nationale jongerenbeweging, teamleider, manager van een pop-upbar en leider van een groot bouwproject. In zijn sterke overtuiging dat mensen, bedrijven en de samenleving elkaar kunnen versterken, zal Pieter veel energie brengen om elk obstakel op weg naar dat bloeiende punt aan te pakken.

En als deze Bean niet aan het werk is

Hij geniet zowel van het bruisende leven in de stad als van de rust van de natuur. Je kunt Pieter vinden terwijl hij yoga doet in een druk stadspark of feestviert bovenop een berg. Ondanks zijn jeugdige ambitie geniet Pieter van zijn dagen alsof hij met pensioen is. Hij volgt zijn neus naar onontdekte plekken, sportieve uitdagingen en lekker eten. Hij blijft voortdurend zowel zijn fysieke als mentale grenzen verleggen.

Wat laat deze Bean koken?

Beperkte vrijheid in al zijn vormen; wanneer hij het gevoel heeft zich te moeten conformeren, wanneer er beperkt vertrouwen is of wanneer er geen ruimte is voor experiment.

Werkdagen @ Beanmachine

  • Workshop- en interactieontwerp
  • Gamification en nieuwe manieren van leren
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Team coaching
  • Samenwerkingen tussen meerdere partijen

En wanneer hij de kans ziet om een presentatie te maken, stort hij zich enthousiast op een nacht lang zoeken naar de juiste afbeeldingen, verhalen en metaforen.