Roel Lambrichts

Verslaafd-aan-Vooruitgang - Coaching Mindset - Fietsen & Wandelen

Waarom zou je met deze Bean willen werken?

Omdat hij gepassioneerd is over nieuwe ideeën, concepten en tools en een talent heeft voor het daadwerkelijk implementeren van die dingen. Roel heeft nationale en internationale HRD en lijnmanagement functies vervuld en weet wat er nodig is om mensen en teams te mobiliseren richting een gemeenschappelijk doel. Hij begrijpt snel de kern van de zaak en houdt ervan om in partnerschap met zijn klanten de klus te klaren. Zijn mantra is ‘Tough Love’: ‘cut the crap’ en daag uit met de beste bedoelingen.

En als deze Bean niet aan het werk is

Roel is een sportfanaat … mountainbiken, wielrennen, hardlopen, wandelen, skiën, bergbeklimmen, … Het beste advies dat hij ooit kreeg: “je moet altijd een beetje sneller gaan dan wat comfortabel voelt.” Oké, het zorgt ervoor dat hij elke dag vooruitgaat, maar het betekent ook dat hij zo nu en dan een blauwe plek of twee heeft. Zijn andere twee passies zijn lezen (heel veel!) en fotografie, voornamelijk portretten natuurlijk, voor de menselijke touch, de connectie, de vreugde van het vastleggen van de essentie… opnieuw…

Wat laat deze Bean koken?

Als hij bepaalde vaste ideeën heeft over het leven, generaties, vaardigheden of attitudes … dan zul je zien hoe hij begint te bewegen op zijn stoel, ongeduldig wordt en enthousiast raakt om eraan te werken.

Blessures die hem beletten om te sporten en te werken

Oh ja… en onscherpe ogen op een portret, dat ook…

Werkdagen @ Beanmachine

  • Organisatieontwikkeling
  • Change Management
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teamcoaching en -ontwikkeling
  • On-site ondersteuning