Stien Michiels

Creatieve ziel - Inspirerend - Embodied leiderschap

Waarom zou je met deze Bean willen werken?

Omdat ze de gave heeft om een ruimte op te fleuren. Als een creatieve duizendpoot met een open en inclusieve geest, brengt ze het beste in iedereen naar boven. Ze houdt ervan om verborgen potentieel en wijsheid bloot te leggen, zonder angst om de status quo uit te dagen of Voldemort bij naam te noemen: zo leidt ze en brengt ze leiderschap in anderen naar voren. Haar geheime mojo? Een gezonde mix van kracht en liefde (ja, ze gebruikt dat woord, met een hoofdletter L), scherpe humor, diepgaand inzicht in en compassie voor menselijk gedrag, praktische wijsheid verzameld uit verschillende kunst- en embodiment-praktijken, een talent voor storytelling en ceremonie, de openheid van een beginner’s geest en tientallen jaren aan expertise en ervaring in het werken als trainer, coach en facilitator met leiders, teams en organisaties van allerlei soorten, zowel in België als daarbuiten. Oh, en hebben we al verteld dat je haar misschien wel kunt overhalen om bijna direct een gedicht of lied voor jou te schrijven, speciaal op maat?

En als deze Bean niet aan het werk is

Maak je klaar, doe je gordels om. Ze trekt zich terug naar inspirerende plekken om gedichten, liedjes, theatervoorstellingen te schrijven en audiovisuele kunst te creëren; ze stapt op het podium als singer-songwriter en spoken word artiest (check STI.LL op Spotify); ze speelt in theaterrepetitielokalen, waar ze amateurs en professionele acteurs regisseert; ze organiseert huiskamerconcerten in haar woonkamer; en je kunt haar ook zien als begeleider van een ceremonie voor vrienden of als vrijwilliger bij We have the choice, de burgerbeweging die ze mede heeft opgericht na de aanslagen in 2016. Het is misschien moeilijk te geloven, maar ja, ze vindt nog steeds tijd om te lezen, te verbinden tijdens een kop koffie, nieuwe dingen te leren, uit te rusten, een bad te nemen, haar katten te knuffelen, te mediteren, te dansen, rikiki te spelen, haar dakterras te verfraaien, te kamperen en lange wandelingen in de natuur te maken met haar partner en stiefdochter.

Wat laat deze Bean koken?

Hmmm. Moeilijk te zeggen. Wijze uitspraken zoals “Er is altijd een andere kant” en “Niets menselijks is mij vreemd” hebben haar kijk op het leven diepgaand beïnvloed. Ze heeft echt een hekel aan design bestek met een scherp handvat, telt dat mee? En het kan iets langer duren voordat ze haar mening vormt over iemand die bewust misbruik maakt van zijn macht.

Werkdagen @ Beanmachine

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Embodied leiderschap
  • Interactieve muzikale inspiratiesessies over persoonlijke en relationele vaardigheden in een veranderende wereld.
  • Storytelling
  • Creatieve sessies en activiteiten voor leiders en teams (theater, clowning, schrijven, …).
  • Train the trainer
  • Team coaching