Organisatieontwikkeling

Zet je bedrijf in een stroomversnelling en verhoog de betrokkenheid door je organisatiestructuur in lijn te brengen met je strategie.

Wanneer vorm volgt uit functie

Waarden · Gedragingen · Rituelen

Een goed presterende en flexibele organisatiestructuur is cruciaal in een uitdagende en veranderende wereld. In een gezonde organisatiestructuur zijn er duidelijke rollen en verwachtingen, verloopt de besluitvorming snel en efficiënt, en is er geen ruimte voor silo’s. Met onze weloverwogen en pragmatische aanpak helpen we organisaties de juiste organisatievorm te bepalen. Als veranderingsexperts helpen we er ook voor te zorgen dat iedereen in de organisatie de verandering begrijpt en omarmt.

Laten we dit samen doen!

We vinden het geweldig om samen te creëren: we werken echt samen met jouw mensen en zorgen ervoor dat het project van jou wordt. We werken graag samen met interne ambassadeurs en passen ons aan jouw behoeften en wensen aan. We proberen je geen standaardplan op te leggen. We hebben de mensen, de scripts en de tools klaar om gebruikt te worden of klaar om op maat gemaakt te worden voor jou. Neem gewoon contact met ons op en we zullen het bespreken. Together.

OUR KEY INGREDIENTS

Proef de unieke Beanmachine aanpak

Expertise

Wij begrijpen de menselijke uitdaging achter het zakelijke probleem

Impact

We weten hoe we verandering moeten initiëren en hoe we deze duurzaam kunnen verankeren

Data

We combineren onze beproefde methodologie met slim gebruik van data

case studies

Freshly Ground: Cases

Ben je klaar om gemeenschappelijke grond te vinden?

Laten we gaan zitten en dan schenken we je een kopje advies van onze consultancy. Met een lepeltje energie en een shot sprankelende ideeën.