We have a match!

Beanmachine en Effectis: een robuuste samenwerking voor de toekomst


Er waait een wind van verandering door het HR- en consultancylandschap en Beanmachine staat klaar om de vlag te hijsen. Lees verder om te ontdekken wat deze samenwerking betekent voor Beanmachine, onze klanten en Effectis.


Het moment is aangebroken! Na acht jaar van bouwen en groeien, heeft Beanmachine een partner gevonden die perfect aansluit bij onze visie: ‘To build adaptive organizations where people and business thrive. Together.’ Deze partner is niemand minder dan Effectis, een toonaangevende HR-dienstverlener in België met kantoren in Gent, Kortrijk en Temse.

Beanmachine: een nieuw hoofdstuk

Om te beginnen betekent deze samenwerking een nieuw hoofdstuk voor Beanmachine. Opgericht in 2015, zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd consultancy bedrijf met een team van 20 Beans. Met Bruno Vanneste als onze nieuwe managing partner en de recente betrokkenheid van Effectis en GreenPark Invest zetten we een gedurfde stap in de toekomst, uitgerust met verbeterde operationele en financiële middelen om onze missie te versterken.

Om ons streven naar uitmuntendheid te garanderen, hebben we ons leiderschapsteam versterkt door twee gewaardeerde partner-aandeelhouders te verwelkomen: François en Kris. In samenwerking met Jan, Hans en Geert zullen ze hun aandacht richten op klantprojecten, business development en het ontwikkelen van nieuwe methodologieën – kortom: hun ‘happy place’.

Wat betekent dit voor jou?

Jij denkt nu misschien: so what? Simpel gezegd kunnen we door deze samenwerking nog betere ondersteuning bieden voor jouw uitdagingen. Bij Beanmachine zijn we experts in het ontwerpen van trajecten en het mobiliseren van mensen in verandering. We blinken uit in team- en leiderschapsontwikkeling, het creëren van een verbeterde werknemerservaring en het faciliteren van culturele transformaties.

Met Effectis aan onze zijde kunnen we onze expertise naar nieuwe hoogten brengen. Effectis heeft ruime ervaring in het intern en langdurig ondersteunen van organisaties bij het ontwikkelen en excelleren van hun medewerkers. Dit betekent dat we een nog breder scala aan diensten kunnen bieden en jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen helpen.

Een visionaire samenwerking

Last but not least voegt GreenPark Invest een extra dimensie toe aan deze samenwerking. Ze ondersteunen de ambities van beide bedrijven met hun uitgebreide ervaring en pragmatische aanpak. Samen vertegenwoordigen deze drie entiteiten meer dan alleen een zakelijke overeenkomst. Het is een samenwerking gebaseerd op gedeelde waarden, gecombineerde expertise en een gedeelde visie om een significante impact te hebben op de markt en bij klanten.

Klaar voor de toekomst

In dit nieuwe hoofdstuk kijken Effectis, Beanmachine en GreenPark Invest reikhalzend uit naar de toekomst. We zijn vastbesloten om via deze samenwerking een grotere impact te hebben in de wereld van consultancy en HR. En het mooiste is dat jij, onze klant, de vruchten plukt van deze nieuwe en krachtige alliantie.

Spread de Beanmachine vibe!

Meer Artikels

Leiderschapsontwikkeling

Bartel Van Riet over de kracht van de natuur als katalysator voor persoonlijke groei

Bartel deelt zijn filosofie en benadrukt de diepgaande invloed van de natuur op het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Hij benadrukt het belang van bewust tijd maken om in contact te komen met de natuur, of je nu in de stad of op het platteland woont, en het vinden van balans in ons technologiegedreven leven. We duiken in de spannende samenwerking tussen Beanmachine en Heartcore, waarbij we onze expertise combineren om buitengewone en avontuurlijke ervaringen te creëren, geïnspireerd door de kracht van de natuur.

Cultuurtransformatie

Freedback geven en ontvangen in hybride werkomstandigheden

In het snel evoluerende werklandschap van vandaag zijn hybride werkplekken de nieuwe norm geworden, waarbij face-to-face interacties worden gecombineerd met digitale communicatiemethoden. Hoewel dit hybride model flexibiliteit en gemak biedt, brengt het ook unieke uitdagingen met zich mee, met name als het gaat om het bevorderen van een feedbackcultuur.

Cultuurtransformatie

6 Trends in de hybride manier van werken

Tot een paar jaar geleden gebruikten we het woord ‘hybride’ voornamelijk in relatie tot auto’s. Nu, na een periode van remote werken, ervaren we een

Meer versgemalen inzichten in je inbox ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!